Een introductiedag of sportdag of een onvergetelijk schooluitje?

Even helemaal losgaan op de sportdag met school: vaak een hoogtepunt voor leerlingen! Wij helpen u graag om hier een geslaagde dag van te maken voor iedereen. Niet de individuele prestaties staan hierbij centraal, maar teambuilding. Zo wordt het een leuke, sportieve dag voor iedereen. Outline Travel organiseert graag een introductiedag, sportdag of een onvergetelijk schooluitje. Al onze activiteiten zijn speciaal afgestemd op leerlingen/scholieren, zowel de actieve als de minder actieve leerlingen.

Waarom teambuilding?

Teambuilding werkt! Aan het begin van een schooljaar bestaat een klas uit een groep individuen. Door teambuilding worden deze individuen tot een hechte eenheid gevormd. Wij bieden je een fantastische sportdag, waar jij en je leerlingen de rest van het jaar veel profijt van hebben! Onze ervaren buitensport-instructeurs hebben oog voor de behoeften van de groep en stellen daarmee een goed, inhoudelijk programma samen.

Onze activiteiten

U kunt bij ons een dagarrangement boeken. Het draait hierbij om samenwerking, communicatie, inzicht krijgen en plezier hebben. Onze arrangementen zijn speciaal geschikt voor grote groepen scholieren (50 à 100 man), maar ook met een kleine groep kunt u bij ons terecht. Als u graag meedenkt over de invulling, maken wij een op maat gemaakt programma.

Onze activiteiten: