De mensen achter Outline Travel:

Er zijn niet veel vrouwen op de wereld die zo geschikt zijn voor de outdoor als Hanneke. Deze stoere duizendpoot zal je niet snel stil zien zitten, behalve op een mountainbike dan. Op kantoor zie je haar over het algemeen in chille sportkleding verschijnen (waar de rest best eens jaloers op is) en om het geheel af te maken steekt er dan een fel paar Happy Socks onderuit. Naast actief de natuur in gaan, houdt Hanneke van zingen, piano spelen en natuurlijk ook van… reizen! En dan het liefst met een backpack. Wat je verder waarschijnlijk nog niet van haar weet is dat ze graag buitenlandse recepten kookt.

Isebrand bouwt websites alsof het een lieve lust is en heeft energie voor tien. Nee, honderd. Je kunt een idee zo gek niet bedenken of hij roept: dat gaan we doen! Hij houdt zich bezig met ontelbaar veel verschillende dingen (we weten ’t zelf ook niet precies), maar vooral met online marketing. Daar heeft hij zo’n passie voor dat hij in de lunchpauzes het liefst over werk praat. Net zolang tot hij een aantal boze blikken zijn kant op ziet en één van ons roept: ‘Het is PAUZE!’. En zo horen we gelukkig ook nog wat over zijn leven naast kantoor. Dat ‘ie vaak de blaren op z’n voeten voetbalt bijvoorbeeld, en dat hij regelmatig vrijwilligerswerk doet in de weekenden.

Ik stel aan u voor: Sterre, de nieuwe aanwinst voor Outline Travel!

Vanaf februari tot en met juni komt deze natuurliefhebber het team van Outline versterken. Ze gaat in deze periode namelijk haar afstudeerstage lopen. Ze is helemaal klaar om alle ins en outs van de outdoor branche te leren, en is gemotiveerd om haar eigen stempel achter te laten. Samen met haar mede student Nils gaat ze onderzoeken hoe Outline Travel een passend aanbod kan creëren voor de doelgroep 50 plus. Vol optimisme en met een doel voor ogen gaat ze deze uitdaging aan.

Buiten de kantooruren vult ze haar tijd graag met  micro-avonturen, is ze aan het koken, óf aan het eten. Kom gerust langs om een bakje koffie met haar te drinken, daar houdt ze namelijk ook van!

Vanaf februari komt Nils tot aan de zomer het Outdoor team versterken, om hierna hopelijk met een diploma op zak de deur uit te stappen. Dit is namelijk zijn afstudeerstage. Geen uitdaging is te gek voor deze creatieveling en dit maakt dan ook dat zelfs iedere dag 4 uur reizen hem niet kon weerhouden van kiezen voor Outline Travel. 4 uur?! Ja 4 uur, Nils komt namelijk uit het oh zo mooie Limburg.

Wanneer hij eenmaal een kamer in Utrecht gevonden heeft zal hij weer veel te spotten zijn op zijn BMX, maar voor nu zijn de trein en OV fiets zijn beste vrienden.

Voor nu eerst maar eens richten op zijn afstudeeronderzoek samen met zijn studiegenoot Sterre, waarmee hij 50-plussers net zoveel plezier wil laten beleven aan bewegen als hij zelf doet.