Vrouwen hebben natuurlijk andere interesses dan mannen, en dat begrijpen wij maar al te goed. Een vrijgezellenfeest voor vrouwen ziet er anders uit dan een vrijgezellenfeest voor mannen. Daarom hebben wij in ons aanbod een speciaal vrijgezellenuitje voor vrouwen opgenomen. Dit vrijgezellenfeest zorgt voor een beetje actie en heel veel gezelligheid. We gaan een paar leuke teamactiviteiten uitvoeren, waarna we samen lekker gaan koken op een kampvuur. Een culinaire en actieve workshop van ongeveer drie uur! Wij organiseren onze vrijgezellenfeesten in het centrum van Nederland.

Boek nu een een spetterend uitje en niets staat jullie meer in de weg om de ‘vrijgezel’ op een onvergetelijke vrijgezellenparty te trakteren!

 

Vrijgezellenfeest vrouwen tips

Welke activiteit je organiseert voor het vrijgezellenfeest is helemaal afhankelijk van de wensen van de bruid. Als dit een sportieve vrouw is, dan is het leuk om een sportieve activiteit in te plannen met teambuildingsspellen. Denk aan een hindernisbaan, waarbij je door de modder moet lopen of een zeskamp waarin de vrijgezel het opneemt tegen de vriendinnen. Als de bruid niet echt van sporten houdt, dan is een kookworkshop in de bossen wellicht een goed idee. Je gaat op zoek naar de juiste ingrediënten om vervolgens een heerlijke soep te maken, of je fileert een vis. Het vrijgezellenfeest draait natuurlijk om de bruid, dus het is belangrijk dat zij het feest echt leuk vindt.

Low budget

Het budget speelt natuurlijk ook een belangrijke rol in welke activiteit je kiest. Het arrangement dat wij aanbieden is inclusief eten, daarvoor vragen wij de prijs die hieronder staat. Mocht je budget lager zijn, dan kan je altijd contact opnemen met ons om te kijken wat we kunnen aanbieden voor jouw budget. Wij vinden het belangrijk dat de vrijgezel een vrijgezellenfeest zal krijgen die bij haar aansluit, en daarin willen we graag meedenken.

Datum van het feest

Het is raadzaam om het vrijgezellenfeest niet al te dicht tegen de bruiloft aan te organiseren. Minimaal 2 weken voor de bruiloft raden wij aan. Hierdoor heeft de vrijgezel nog voldoende tijd om bij te komen van de inspanningen en de spanningen.

Wie nodig je uit?

Hier heb je vast al wel over nagedacht! Soms wordt de bruid gevraagd welke vriendinnen zij op haar vrijgezellenfeest wil uitnodigen, maar soms ook niet, dan is de taak aan jou. Je kan de ceremoniemeester vragen om een lijst met daggasten. Zorg dat de mensen ruim van te voren op de hoogte worden gebracht van het vrijgezellenfeest, zodat ze deze kunnen blokken in hun agenda.

Maak een fotoboek

Als je tijdens het vrijgezellenfeest foto’s maakt, is het leuk om een fotoboek te maken of een fotolijst met meerdere foto’s. Dit kan je dan op de bruiloft kado doen, waardoor ze altijd weer herinnerd wordt aan het leuke feest.

Verdere informatie

In dit arrangement zit een kookworkshop met een aantal teamactiviteiten inbegrepen. Deze activiteit kan worden aangeboden in Lage Vuursche, of is te organiseren op een zelf aangedragen locatie. Mocht je niet opzoek zijn naar een kookworkshop, maar wel naar leuke actieve activiteiten? Wij zijn flexibel inzetbaar en denken graag met je mee.

Kosten: €42,50 per persoon (minimaal 10 personen)
Het arrangement duurt ongeveer 3 uur

vrijgezellenfeest vrouwen veldkoken