Een schoolactiviteit die nog bijzonderder is bestaat niet! Abseilen vanaf de school, het wordt ons vaak gevraagd of het mogelijk is en in de meeste gevallen is het inderdaad mogelijk! Door onze vakkundige instructeurs is het veilig en bovenal ontzettend spectaculair! Een bijzondere ervaring die de scholieren niet snel zullen vergeten. De abseil wordt ook vaak ingezet als opening van een nieuw schooljaar of opening van een bijzondere dag.

Halve dag (4 uur, ongeveer ) € 750,00
Hele dag (8 uur) € 950,00

*Dit is inclusief instructeur, inspectie/beoordeling locatie, uithangen abseil en exclusief BTW (21%) en extra km van en naar bestemming (€ 0,65 per km).

Werkwijze

Om te beoordelen of een abseil mogelijk is van uw locatie komen wij vooraf langs om de locatie te beoordelen. Daarvoor rekenen wij eenmalig extra kilometerkosten. De voorinspectie is verder inbegrepen in de prijs voor het abseilen. Is de abseil niet mogelijk dan brengen wij hiervoor verder geen kosten in rekening dan de enkel de kilometerkosten. Is de abseil wel mogelijk maar annuleert u de opdracht dat brengen wij u wel €150,- exclusief btw in rekening voor de voorinspectie.

Vergunningen

Naar aanleiding van de voorinspectie stellen wij een Plan van Aanpak op, mits we de abseil mogelijk achten. Dit Plan van Aanpak kunt u gebruiken bij de aanvraag van de benodigde vergunningen.

U bent zelf verantwoordelijk voor de aanvraag van de benodigde vergunningen. Uiteraard denken wij hierin graag met u mee. Het is mogelijk om iemand van de gemeente die verantwoordelijk is voor de vergunning uit te nodigen bij de voorinspectie, zodat vragen van die kant rechtstreeks beantwoord kunnen worden.

 

Voorbeeld abseil op CSV het Perron in Veenendaal

 

schooluitje abseilen