Abseilen vanaf uw eigen locatie?

Uw locatie altijd al eens van een andere kant willen bekijken? Wij verzorgen een abseil vanaf het dak van uw school, kantoor, kerktoren, enz. Veilig, met goed materiaal en vakkundige instructeurs. Een unieke en ongelooflijke ervaring die u niet snel vergeet! Ook is de abseil ideaal als promotiestunt bij een openingsfeest van een nieuw gebouw, de presentatie van een nieuw product of het behalen van een certificaat of erkenning.

Halve dag (4 uur, ongeveer ) € 750,00
Hele dag (8 uur) € 950,00

*Dit is inclusief instructeur, inspectie/beoordeling locatie, uithangen abseil en exclusief BTW (21%) en extra km van en naar bestemming (€ 0,65 per km).

Werkwijze

Om te beoordelen of een abseil mogelijk is van uw locatie komen wij vooraf langs om de locatie te beoordelen. Daarvoor rekenen wij eenmalig extra kilometerkosten. De voorinspectie is verder inbegrepen in de prijs voor het abseilen. Is de abseil niet mogelijk dan brengen wij hiervoor verder geen kosten in rekening dan enkel de kilometerkosten. Is de abseil wel mogelijk, maar annuleert u de opdracht dan brengen wij u wel €150,- exclusief btw in rekening voor de voorinspectie.

Vergunningen

Naar aanleiding van de voorinspectie stellen wij een Plan van Aanpak op, mits we de abseil mogelijk achten. Dit Plan van Aanpak kunt u gebruiken bij de aanvraag van de benodigde vergunningen.

U bent zelf verantwoordelijk voor de aanvraag van de benodigde vergunningen. Uiteraard denken wij hierin graag met u mee. Het is mogelijk om iemand van de gemeente die verantwoordelijk is voor de vergunning uit te nodigen bij de voorinspectie, zodat vragen van die kant rechtstreeks beantwoord kunnen worden.

INCLUSIEF
Groepen tot 200 Teambuilding
Actief Instructeur
Abseilen
Abseil Verhuur 13
Abseil Verhuur 12
Abseil Verhuur 11
Abseil Verhuur 10
Abseil Verhuur 9
Abseil Verhuur 8
Abseil Verhuur 7
Abseil Verhuur 6
Abseil Verhuur 5
Abseil Verhuur 4
Abseil Verhuur 3
Abseil Verhuur 2
Abseil Verhuur 1