MTB huren Utrechtse Heuvelrug

MTB huren Utrechtse Heuvelrug | €20,00 per dag

Vanuit onze verhuur locatie in Veenendaal verhuren wij onze mountainbikes voor de Utrechtse Heuvelrug. Wij maken gebruik van het merk Santos, een écht Nederland merk. Huur de beste mountainbikes uit de omgeving bij Outline Travel! Dit zeggen wij niet, maar al onze klanten. In Veenendaal en omstreken staan we bekend om de goede kwaliteit van de MTB’s en de persoonlijke service. Je krijgt de fiets schoon en goed afgesteld mee en mag de mountainbike modderig weer inleveren. Wij zorgen ervoor dat deze voor het volgende gebruik weer piekfijn in orde is.

Wij beschikken over meer dan 80 mountainbikes die bijna elk weekend verhuurd worden. De Utrechtse Heuvelrug is bij uitstek een geschikte plaats om te gaan mountainbiken op bijvoorbeeld de Amerongse Berg.

Utrechtse Heuvelrug & MTB vignet

Je kunt misschien denken dat de natuur gratis is. Dan is het goed dat je weet dat als je gaat mountainbiken, je een vignet nodig hebt. Met de opbrengsten van de vignetten, worden de routes onderhouden en nieuwe bijgemaakt. Mountainbiken op de Utrechtse Heuvelrug is niet zonder risico. Om dit risico zo klein mogelijk te houden, worden de routes maandelijks gecontroleerd. Voornamelijk vrijwilligers zetten zich in zodat jij veilig kunt mountainbiken. Goed om te weten is dat een mountainbike routepaaltje is voorzien van een volgnummer. Mocht er dus iets gebeuren tijdens het mountainbiken, kan je altijd gemakkelijk laten weten waar je bent.

Een vignet is dan wel verplicht, maar het mountainbiken op de Utrechtse Heuvelrug brengt ook kosten met zich mee.

Inclusief mountainbike vignet

Wij dragen graag ook bij aan het mountainbike plezier van anderen. Daarom hebben we voor elke mountainbike een mountainbike vignet aangeschaft. En weet je wat het mooie is? De vignet zit bij de mountainbike prijs in. We zien je graag op de Utrechtse Heuvelrug mountainbiken. Wil je een mountainbike huren voor de Utrechtse Heuvelrug, dan kan dat gemakkelijk en snel.

Prijzenlijst van de mountainbike verhuur

  • €20,00 voor een 26″ Mountainbike
  • €25,00 voor een 29″ Mountainbike

Wij verhuren de mountainbikes vanuit onze verhuur locatie in Veenendaal.

Buurtlaan West 5
0318266005
06-26152665

Reserveer de mountainbike