Verhuur tijdens COVID-19 (Update 14 oktober 2020)

 

Met de huidige maatregelen willen we het bij ons verhuurpunt voor een ieder natuurlijk veilig en verantwoord houden. Daarom vragen we u bij het afhalen rekening te houden met het volgende:

 

Gezondheid
We gaan ervan uit dat u ook de richtlijnen van het RIVM en de overheid opvolgt door thuis te blijven bij (lichte) griepverschijnselen.

 

Mondkapje
We vragen u om bij het afhalen van de materialen bij ons verhuurpunt een mondkapje te dragen.

 

Reservering
U kunt online of via telefoon bij ons reserveren.
Bij uw reservering stemmen we dus met u af hoe laat u de fiets(en) af kunt komen halen. Mocht u er na 10 minuten nog niet zijn, dan behandelen we de volgende klant! Eventueel kunnen we u nog op een later tijdstip wederom inplannen. KOM DUS OP TIJD!

 

Bij het afhalen
Houd 1,5 meter afstand tot elkaar. Om opstopping en verzameling te voorkomen vragen we u niet op de oprit te blijven hangen, maar de oprit af te rijden en verderop op straat u gereed te maken en te vertrekken. wc en omkleedruimte kunnen tijdelijk niet worden gebruikt!

 

Betaling digitaal
Bij voorkeur per pin betalen. Mocht u niet per pin kunnen betalen, dan kunnen wij u een factuur sturen met het verschuldigde bedrag.

 

Hygiene
Voor vertrek kunt u zelf de handvaten en eventueel het zadel schoonmaken met de aanwezige desinfectie.

 

We hopen door deze maatregelen het voor een ieder veilig en verantwoord te laten verlopen in tijden van corona.

Mountainbike verhuur Utrecht

Nergens in Nederland vind je betere mountainbikes dan bij ons. Kom en oordeel zelf! Outline Travel verhuurt al jaren mountainbikes vanuit de verhuur locatie in Veenendaal. Hier staan we bekend om de goede kwaliteit van de fietsen en de persoonlijke service. Je krijgt de fiets schoon en goed afgesteld mee en mag hem modderig weer inleveren. Wij verhuren de mountainbikes vanuit de verhuur locatie in Veenendaal, maar het is ook mogelijk om op andere locaties de mountainbikes te laten bezorgen.

  • 26″ Mountainbike: €20 per dag
  • 29″ Mountainbike: €25 per dag

Bij Outline Travel huurt u de beste spullen