Corona-update 2 (24 maart 2020)

Beste buitenliefhebbers

Naar aanleiding van een weekend twijfelen, onrust en de verscherpte maatregelen gisteren hebben we besloten ook ons mountainbikeverhuurpunt te sluiten.

De zin waar wij de afgelopen dagen regelmatig mee hebben geworsteld is:
👉 Een frisse neus halen kan, maar doe dit niet in een groep.
Daar hebben we onze maatregelen ook zeker op aangepast. We hebben echter ook gemerkt dat een frisse neus halen wel een erg breed begrip is.

Een vraag die ook bleef hangen is:
Helpen wij eraan mee om mensen uit te nodigen naar buiten te gaan?

En dat antwoord moet zijn: Ja, dat doen wij. We zijn een buitensportbedrijf en dat is ook ons werk om mensen lekker in de natuur buiten aan de slag te hebben. Wij denken dat iedereen zijn of haar beweging nodig heeft en dat de buitenlucht goed is voor een mens. Daar dachten wij afgelopen weekend niet als enige zo over, want de natuurgebieden bleken overvol. Naast ons wikken en wegen hebben de verscherpte maatregelen van gisteren ertoe geleid dat we toch hebben besloten dit niet meer aan te moedigen en dus onze deuren te sleuten.
Mountainbiken is daarnaast ook een risicosport en willen we voorkomen dat een mountainbiker een ongeluk krijgt en naar het ziekenhuis zou moeten.

Helaas moeten we hierdoor ook pijnlijk constateren dat het voorjaar als hoogseizoen voor ons over is. Voorlopig geen gezellige, leuke en gezonde activiteiten.
Gelukkig hebben we met veel klanten kunnen afstemmen dat de activiteiten verplaatst worden naar een later moment. Bedankt voor jullie medewerking.

#zorgvoorelkaar #corona

Corona-update 1 (20 maart 2020)

Outline Travel doet er alles aan om je een geslaagde en onvergetelijke mountainbike-ervaring te bezorgen. Je bent uiteraard op de hoogte van wat er speelt in Nederland. Wij willen je dan ook graag informeren, we begrijpen maar al te goed dat de ontstane situatie vragen kan oproepen.

Mountainbiken nu méér dan ooit dé sport om fit te blijven, je gedachten even te verzetten en je af te zonderen. Je kunt op onze mountainbikes nog lekker van de gezonde buitenlucht en de natuur genieten. We hebben echter wel enkele maatregelen getroffen om het voor jou en onszelf binnen de huidige maatregelen te houden:

Gezondheidsklachten?

We gaan ervan uit dat u ook de richtlijnen van het RIVM en de overheid opvolgt door thuis te blijven bij lichte griepverschijnselen.

Reservering

Je kunt alleen online of via telefoon reserveren. Geef bij je reservering je lichaamslengte door alsmede de lichaamslengtes van de eventuele personen die mee gaan. KOM EN VERZAMEL NIET MET GROTE GROEPEN BIJ ONS!

Betaling per pin of digitaal per factuur

Er kan niet contant bij ons worden betaald. Mocht je niet per pin kunnen betalen, dan kunnen wij u een factuur sturen met het verschuldigde bedrag.

MTB staat klaar

Bij aankomst staat de mountainbike die je gereserveerd hebt voor je klaar.

Social distancing en afhalen

Houd 1,5 meter afstand tot elkaar. Om opstopping en verzameling te voorkomen vragen we je niet op de oprit te blijven hangen, maar de oprit af te rijden en verderop op straat je gereed te maken en te vertrekken.

Schoon

Voor vertrek kan je zelf de handvaten en bijvoorbeeld het zadel schoonmaken met de aanwezige desinfectie.

Uitleg en van start

Een Outline medewerker zal aan de straatzijde de MTB en de route naar het parcours op gepaste afstand uitleggen.

TIP: vergeet geen rugzak mee te nemen met wat eten en drinken voor onderweg. Je kan namelijk niet stoppen bij een restaurantje. Een pauzemomentje is natuurlijk niet overbodig tijdens een mountainbiketrip.

Mountainbike verhuur Utrecht

Nergens in Nederland vind je betere mountainbikes dan bij ons. Kom en oordeel zelf! Outline Travel verhuurt al jaren mountainbikes vanuit de verhuur locatie in Veenendaal. Hier staan we bekend om de goede kwaliteit van de fietsen en de persoonlijke service. Je krijgt de fiets schoon en goed afgesteld mee en mag hem modderig weer inleveren. Wij verhuren de mountainbikes vanuit de verhuur locatie in Veenendaal, maar het is ook mogelijk om op andere locaties de mountainbikes te laten bezorgen.

  • 26″ Mountainbike: €17,50 per dag
  • 29″ Mountainbike: €21,00 per dag

Bij Outline Travel huurt u de beste spullen